|
|
|
|
#1 | |||||||||||||||||||||||
|
Trance beginner
|
во!во! ![]() передивившись альбомчик можна сказати, що нічого я не втратив крім сісєгх)))) Діа немає на фотках, стblдна!! ![]() |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||
|
Trance DJ
|
я не знаю где ты вчера был ,и как ты можешь не видеть Диа на фотках ![]() посмотри четвертую страницу альбома, могу свои очки дать если нужно!! Так что кому должно быть стыдно - решай сам))))) А снимал то, что было и сиськи, и просто клабберов и дж!! В конце концов я ж не фоторгаф, которого нанимали...... ![]() ЗЫ писал про турбину ,на этот раз мне больше понравилось. Мое ИМХО)))) |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||
|
Trance beginner
|
ги, та ладна ачгі, сам то вчора зі своїми альбомами тупив і закритим профайлом так шо можна сказати один - один ![]() а в плані де я був?)) був в Турбіні близько 12 нуль нуль, якраз коли почалась битва "джедаїв" ЖВВВВ, видно ті хто не виходили цілий час на вулицю, навіть і не уявлять собі, що творилось внизу)))) а я поспостерігав, файний камеді клаб)))) та нє фотки класні, беззаперечно))) я подивишись на них зрозумів, за що ти дякував піджейкам, просто, коли були ми вже нікого з них нибуло)))) Це ж добре, що тобі сподобалось))) значить буде кому тусити некст тайм. |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#4 |
|
Trance DJ
|
2 maohtotse
Ладно чув))) Все оки) Да pj-ки рулят... лучше их фоткать, чем пьяных детей ![]() |
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||
|
in search of sunrise
|
![]()
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |