|  | 
|  22.02.2009, 22:30 | #1 | |||||||||||||||||||||||
| Trance DJ |   
 я не знаю где ты вчера был ,и как ты можешь не видеть Диа на фотках  посмотри четвертую страницу альбома, могу свои очки дать если нужно!!   Так что кому должно быть стыдно - решай сам))))) А снимал то, что было и сиськи, и просто клабберов и дж!! В конце концов я ж не фоторгаф, которого нанимали......  ЗЫ писал про турбину ,на этот раз мне больше понравилось. Мое ИМХО)))) | |||||||||||||||||||||||
|   | 
|  23.02.2009, 09:43 | #2 | |||||||||||||||||||||||
| Trance beginner |   
 ги, та ладна ачгі, сам то вчора зі своїми альбомами тупив і закритим профайлом  так шо можна сказати один - один  а в плані де я був?)) був в Турбіні близько 12 нуль нуль, якраз коли почалась битва "джедаїв" ЖВВВВ, видно ті хто не виходили цілий час на вулицю, навіть і не уявлять собі, що творилось внизу)))) а я поспостерігав, файний камеді клаб)))) та нє фотки класні, беззаперечно))) я подивишись на них зрозумів, за що ти дякував піджейкам, просто, коли були ми вже нікого з них нибуло)))) Це ж добре, що тобі сподобалось))) значить буде кому тусити некст тайм. | |||||||||||||||||||||||
|   | 
|  23.02.2009, 12:47 | #3 | 
| Trance DJ |   2 maohtotse Ладно чув))) Все оки) Да pj-ки рулят... лучше их фоткать, чем пьяных детей  | 
|   | 
|  23.02.2009, 13:34 | #4 | |||||||||||||||||||||||
| in search of sunrise |   

__________________ ↑ Подпишусь под каждым словом! ↑ | |||||||||||||||||||||||
|   | 
|  | 
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| 
 | 
 |